LOCUST – mali, okretan i brz radni stroj

LOCUST – mali, okretan i brz radni stroj

Locust – mali, okretan i brz radni stroj koji se sa svojim širokim rasponom nosivosti može nositi s bilo kakvim opterećenjima na bilo kojoj podlozi.

Skid utovarivač LOCUST nije stranac na tržištu. To je mlađi brat utovarivač UNC 060 koji je prvi puta proizveden 1981. Zbog svojih karakteristika i kvalitete, vrlo je brzo postao omiljen stroj na tržištima u različitim zemljama širom svijeta. Poseban parametar ovog stroja je teleskopski produžetak bum, koji se koristi za radove utovara i istovara alatima kao vilice ili utovarna korpa. Koncept ovog utovarivač temelji se na jednostavnom okviru, na kojem su naknadno fiksirani drugi dijelovi utovarivača.

Nakon naginjanja kokpita unaprijed svaki agregat je lako dostupan s bilo kojeg mjesta. Kokpit sastoji sve sigurnosne zahtjeve ROPS i FOPS, izolaciju od buke, vibracije, sve komponente upravljačkih kontrola su raspoređene ergonomski pa je zajamčena visoka udobnost rada strojem, kabina serijski ima ostakljenje i grijanje. Utovarivač ima hidrostatski pogon preko YANMAR motora. Svi hidraulični agregati su izrađeni od BOSCH-REXROTH grupe, tim je komponentama osigurana visoka pouzdanost i trajnost stroja. Stroj LOCUST se može pohvaliti malom potrošnjiom goriva zahvaljujući LUDV i LS sustavima. Strojevi LOCUST imaju preko 40 raznih alata (nastavaka) namjenjenih za djelatnosti niskogradnje, visokogradnje, poljoprivrede i sl.

locust

Pošaljite upit:

 

Pogledajte detaljnu ponudu strojeva:

Strojevi za najam
Rabljeni strojevi za prodaju
Novi strojevi za prodaju