Nabavite samohodnu platformu i olakšajte si izvršenje posla na visini

Visina Background

Složit ćete se s nama da je život naših baka i djedova bio puno teži, barem kada se radilo o fizičkim poslovima. Kako nisu raspolagali svom tom modernom tehnologijom, alatima i strojevima, automatski su kod obavljanja poslova morali uložiti daleko veći fizički napor. Naravno, takav način rada koštao ih je zdravlja, ali i više vremena.

U današnje vrijeme srećom možemo birati između mnoštva različitih strojeva i alata, kako za poljoprivredne djelatnosti, tako i za građevinu, brodogradnju, graditeljstvo i sl. Među popularnijim strojevima koji nam olakšavaju posao svakako su samohodne platforme pa smo upravo njihove dobre strane danas odlučili podijeliti s vama.

I da, vjerujemo da ćete između čak 25 modela samohodnih platformi koliko ih imamo, sigurno pronaći onu koja odgovara vrsti posla kojim se bavite.

Samohodne platforme su efikasne, snažne i kompaktne

Zamislite da u narednom periodu trebate odraditi usluge održavanja koje podrazumijevaju pranje prozora na sportskim dvoranama i hotelima, skidanje robe s regala u skladištima ili pak premještanje sportske opreme u dvorani.

Takvi poslovi podrazumijevaju visinski rad jer roba posložena na visokim policama u skladištu nije lako dostupna. Naravno da njeno premještanje pomoću ljestava i nije baš sigurno, a kamoli najbrže i najlakše. Baš kao i pranje prozora te čišćenje teže dostupnih dijelova sportske dvorane ili hotela.

Nemate li potrebne strojeve za rad na visini, nećete moći uspješno i efikasno realizirati svoj posao, zar ne? A to je ono najvažnije po čemu će vas pamtiti zadovoljni klijenti. U tom slučaju nemate drugih opcija osim razmotriti mogućnost kupnje ili najma odgovarajućeg stroja.

Ako je vaša odluka već pala na nabavu samohodne platforme, vrijeme je da još odlučite o prikladnom modelu.

Kad ste već krenuli u nabavu samohodne platforme, očekujete da ona bude kvalitetna, čvrsta te uredno servisirana, ako se radi o rabljenoj. Kako ne bi došlo do ozljede vaših radnika ili oštećenja robe prilikom premještaja ili skidanja s regala.

Važna vam je i efikasnost, jer želite što produktivnije obaviti vašu uslugu. Naše su platforme snažne i kompaktne te idealne za siguran rad na visini. Pogodne su za podizanje nosivosti do 200 kg, a još k tome i vrlo pouzdane i lagane, što znači da ih je jednostavno transportirati.

I za kraj, naravno da nabavka nove ili rabljene samohodne platforme nije jedina opcija. Vršimo i popravak vaših platforma kad god vam one „zaštekaju“, kao i njihovo servisiranje kako bi mogli obavljati vaše usluge bez prestanka.

Prepoznajete li se donekle u našoj priči, bez obaveza nas kontaktirajte za više informacija na info@visina.hr.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: