Praktične auto košare za siguran rad na visini

autokošara cte 1

S dolaskom hladnijih mjeseci, približava se i ono veselo razdoblje blagdanske euforije i blještavila. Prisjetite se samo kako vas svake godine već početkom studenog, ako ne i prije, na cestama uporno prate svi oni božićni reklamni panoi te božićne dekoracije na stupovima javnih rasvjeta, dok kasnije i divovski borovi na gradskim trgovima.

Nema sumnje da sve to lijepo izgleda, no postavljati reklamne panoe ili božićne dekoracije na visini i nije baš ugodno. Pogotovo ako na sebi imate sigurnosni pojas te visoke i klimave ljestve pod nogama.

To ne mora biti tako ako nesigurnu opremu zamijenite strojevima za rad na visini, a idealni za takvu vrstu posla naši su kamioni s podiznim košarama.

Birajte između 30 različitih modela kamiona s podiznim košarama

Radi jasnijeg razumijevanja mogućnosti ovakve vrste stroja, nadovezali smo se na jedan od prethodno spomenutih primjera i detaljnije ga razradili.

Zamislite da ste angažirani za ugradnju božićnih dekoracija na stupove javnih rasvjeta. S jedne strane se veselite jer se opseg vašeg posla naglo povećao, dok s druge strane zabrinuto razmišljate o realizaciji dogovorenog. Svjesni ste da vam treba barem još jedan stroj s podiznom auto košarom kako bi posao mogli realizirati na vrijeme.

U našoj ponudi nalazi se više od 30 različitih modela kamiona s podiznim košarama, poznatih marki: CTE, CMC, SOCAGE, MULTITEL, CELA koje mogu biti ugrađene na vozila: Mercedes, Iveco, Nissan, Mitsubishi, Isuzu, Man, Scania (zavisi o želji kupca i specifikaciji).

No prije konačnog suda dobro razmislite o svim opcijama jer kupnja novog stroja za takvu vrstu posla možda i nije najisplativija. U obzir dakle uzmite i najam auto košare ili kupnju rabljene auto košare.

Mogućnosti primjene auto košara su velike

Kad ste već krenuli istraživati sve mogućnosti, u startu ćemo vas podsjetiti da su naše auto košare nosivosti do 300 kg, što znači da bez problema mogu podići više božićnih dekoracija od jednom, kao i dva radnika koji će biti zaduženi za ugradnju istih. Pouzdane su i kvalitetne pa će vam omogućiti nesmetano, efikasno i praktično postavljanje dekoracija. Kako su pogodne za rad na visini od 14 do 61 metara, bez problema ćete moći instalirati božićne dekoracije na stupovima različite visine.

Važno je spomenuti i da su košare čvrste, mi volimo reći nepoderive, tako da ćete ovim strojem realizirati mnoge poslove, a ne samo one vezane uz ugradnju božićne dekoracije.

Što je najvažnije, naši kupci ih vole, a tome svjedoče i blogovi koji govore o isporukama različitih modela auto košara. Točnije, auto košare CTE ZED 20.2 H te auto košare CTE ZED 20.3 AH.

No što ako posjedujete već dovoljno strojeva za takvu vrstu posla, ali su neki od njih već dotrajali? U tom slučaju razmislite o njihovoj reparaturi. Kako će proći potpuni proces obnove, bit će gotovo kao novi. Možda nakon čitanja shvatite da je upravo opcija obnove stroja bolja za vas.

I za kraj, znamo da znate, ali ćemo ponovo naglasiti da nam se možete javiti u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili nedoumica. Tu smo za vas.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: