autokošara cte 1

Praktične auto košare za siguran rad na visini

S dolaskom hladnijih mjeseci, približava se i ono veselo razdoblje blagdanske euforije i blještavila. Prisjetite se samo kako vas svake godine već početkom studenog, ako ne i prije, na cestama uporno prate svi oni božićni reklamni panoi te božićne dekoracije na stupovima javnih rasvjeta, dok kasnije i divovski borovi na gradskim trgovima.

Nema sumnje da sve to lijepo izgleda, no postavljati reklamne panoe ili božićne dekoracije na visini i nije baš ugodno. Pogotovo ako na sebi imate sigurnosni pojas te visoke i klimave ljestve pod nogama.

To ne mora biti tako ako nesigurnu opremu zamijenite strojevima za rad na visini, a idealni za takvu vrstu posla naši su kamioni s podiznim košarama.

Birajte između 30 različitih modela kamiona s podiznim košarama

Radi jasnijeg razumijevanja mogućnosti ovakve vrste stroja, nadovezali smo se na jedan od prethodno spomenutih primjera i detaljnije ga razradili.

Zamislite da ste angažirani za ugradnju božićnih dekoracija na stupove javnih rasvjeta. S jedne strane se veselite jer se opseg vašeg posla naglo povećao, dok s druge strane zabrinuto razmišljate o realizaciji dogovorenog. Svjesni ste da vam treba barem još jedan stroj s podiznom auto košarom kako bi posao mogli realizirati na vrijeme.

U našoj ponudi nalazi se više od 30 različitih modela kamiona s podiznim košarama, poznatih marki: CTE, CMC, SOCAGE, MULTITEL, CELA koje mogu biti ugrađene na vozila: Mercedes, Iveco, Nissan, Mitsubishi, Isuzu, Man, Scania (zavisi o želji kupca i specifikaciji).

No prije konačnog suda dobro razmislite o svim opcijama jer kupnja novog stroja za takvu vrstu posla možda i nije najisplativija. U obzir dakle uzmite i najam auto košare ili kupnju rabljene auto košare.

Mogućnosti primjene auto košara su velike

Kad ste već krenuli istraživati sve mogućnosti, u startu ćemo vas podsjetiti da su naše auto košare nosivosti do 300 kg, što znači da bez problema mogu podići više božićnih dekoracija od jednom, kao i dva radnika koji će biti zaduženi za ugradnju istih. Pouzdane su i kvalitetne pa će vam omogućiti nesmetano, efikasno i praktično postavljanje dekoracija. Kako su pogodne za rad na visini od 14 do 61 metara, bez problema ćete moći instalirati božićne dekoracije na stupovima različite visine.

Važno je spomenuti i da su košare čvrste, mi volimo reći nepoderive, tako da ćete ovim strojem realizirati mnoge poslove, a ne samo one vezane uz ugradnju božićne dekoracije.

Što je najvažnije, naši kupci ih vole, a tome svjedoče i blogovi koji govore o isporukama različitih modela auto košara. Točnije, auto košare CTE ZED 20.2 H te auto košare CTE ZED 20.3 AH.

No što ako posjedujete već dovoljno strojeva za takvu vrstu posla, ali su neki od njih već dotrajali? U tom slučaju razmislite o njihovoj reparaturi. Kako će proći potpuni proces obnove, bit će gotovo kao novi. Možda nakon čitanja shvatite da je upravo opcija obnove stroja bolja za vas.

I za kraj, znamo da znate, ali ćemo ponovo naglasiti da nam se možete javiti u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili nedoumica. Tu smo za vas.

Podijeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email