MST teleskopski viličar: udoban, praktičan i ekonomičan

MST viličar

Znate onaj osjećaj kada se nakon posla vratite kući s bolovima u leđima, rukama ili nogama uzrokovanim radom u lošem stoju (ovog puta mislimo na teleskopske viličare), najčešće razmišljate o promjeni posla jer smatrate da je to jedini izlaz iz takve situacije?

No što ako Vam kažemo da od nedavno i na hrvatskom tržištu možete nabaviti odličan teleskopski viličar koji ujedno ima i niske troškove održavanja?

Možda Vam je teško povjerovati, ali tekve modele od nedavno imamo u ponudi društva Visina DIR d.o.o. Riječ je o MST teleskopskim viličarima koji imaju sve navedene pogodnosti i još mnogo, mnogo toga, što ćemo objasniti u nastavku današnje priče.

Kompaktan, siguran i moderan MST teleskopski viličar

Teleskopski viličari MST stoje na raspolaganju sa 4 modela i pružaju široke mogućnosti rada u pordučjima građevinarstva, poljoprivredi, drvnoj industriji te u ostalim sektorima.

Vjerujemo da se slažete kako u slučaju podizanja teških materijala na veliku visinu, viličar mora biti čvrst i pouzdan. Upravo je takav teleskopski viličar MST !

Motor teleskopskog viličara ekološki je usklađen s normama TIER II-III, a također nudi i brz rad operaterima s visokom vrijednošću okretnog momenta pri niskim brzinama.

Ono što ovaj teleskopski viličar čini toliko udobnim su prilagodljiva sjedala i servo upravljač koji omogućuje jednostavno i “klizno” rukovanje. No nije ni to sve, jer ovaj teleskopski viličar prije masovne proizvodnje podliježe analizama za utvrđivanje trajnosti, zahvaljujući čemu je njegov dug radni vijek zajamčen.

Ono što ga dodatno izdvaja od ostalih jest dostupnost originalnih rezervnih dijelova u vrlo kratkom roku, a ako dođe to takve situacije, rado će Vam priskočiti u pomoć i naši serviseri.

Prednostima MST teleskopskog viličara nema kraja

Mislili ste da smo nabrojili sve prednosti MST teleskopskog viličara? Čitajte dalje, jer ima toga još! Upravitelj teleskopskog viličara potpuno je siguran zbog ROPS/FOPS kabine koja je zaštićena u slučaju prevrtanja, ali i zbog iznimne preglednosti u različitim vremenskim uvjetima. Bilo da pada snijeg, kiša ili je magla, on može nesmetano obavljati svoj posao.

Zanima Vas može li ovaj viličar obavljati svoj posao i noću? Naravno da može, jer posjeduje radne svjetiljke visokog luxa! A zamislite sada sebe kako vozite po kosom terenu gdje bi se vaše vozilo moglo prevrnuti! S MST teleskopskim viličarom takav scenarij ne postoji jer je audio-vizualni sustav sastavni dio njegove opreme. Čak i slučaju kvara i/ili gašenja motora teleskopkog viličara, aktivirat će se sigurno kočenje koje će spriječiti prevrtanje.

Da sumiramo, MST teleskopski viličar je udoban, siguran, brz, ima niske troškove održavanja, rezervni dijelovi dostupni su u vrlo kratkom roku, servis je zajamčen u ovlaštenom servisu koji raspolaže sa preko 20 servisnih mobilnih radiona na području cijele Hrvatske.

Ako se još uvijek premišljate hoćete li ga kupiti, savjetujemo Vam da napravite listu sa svim konkretnim pitanjima koje još imate i kontaktirate naše stručne djelatnike.

Također nam se možete obratiti imate li i kakvih pitanja vezanih uz nabavku novih ili rabljenih strojeva te servisiranje i reparaciju rabljenih i dotrajalih strojeva. Rado ćemo Vam pomoći i dati savjet iz prve ruke!

S poštovanjem, Vaš Visina DIR tim !

 

 

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: