O NAMA

Zamislite flotu koja broji preko 120 strojeva. Sve redom strojevi za rad na visini, a vama je potreban jedan takav. Nije problem, izaberete, provjerimo dostupnost i stroj je na vašoj lokaciji u roku nekoliko dana.

U ponudi za najam imamo sve od samohodnih škarastih platformi, samohodnih teleskopskih košara, kamion košara te pauk košara.
U ponudi za prodaju imamo nove i rabljene samohodne platforme, teleskopske viličare, multifunkcionalne strojeve namjenjene raznim djelatnostima, autokošare, SKID utovarivače, pauk košare i dumpere te razne druge strojeve koje proizvode naši partneri. Ujedno smo generalni zastupnik i ovlašteni servis za Republiku Hrvatsku za sve proizvođače iz ponude.

Nema problema ako vam se stroj nađe u kvaru jer naši serviseri jure u pet specijaliziranih vozilia za brzi i profesionalan servis te pokrivaju cijelu Hrvatsku.

Ako vam je potreban transport nije ni to problem jer se u našoj floti nalaze i dva kamiona Man TGA kojima vam možemo prevesti strojeve na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj.

Sjedište tvrtke Visina DIR d.o.o. nalazi se u Zagrebu, a imamo i poslovnice u Osijeku, Pazinu, Rijeci te Splitu.

Osiguravamo vam:
– transport i dostavu strojeva na gradilište
– servis strojeva na samom gradilištu
– servis strojeva u vašem vlasništvu
– stručno obučavanje i izlaske na teren u svakom trenutku
– povoljne dugotrajne ugovore

Visina DIR d.o.o. kroz povijest:
– osnovani 1991. godine
– 2003. generalno zastupstvo za HAULOTTE
– 2004. generalno zastupstvo za HINOWA, FARAONE, CTE
– 2013. generalno zastupstvo za CO.ME.T, CMC
– 2014. generalno zastupstvo za GENIE
– 2015. generalno zastupstvo za MULTIONE, FORT
– 2017. generalno zastupstvo za LOCUST