Strojevi Locust i Multione

Multifunkcionalni Locust i MultiOne utovarivači

Nekad ih u selu nije bilo moguće vidjeti, dok danas gotovo da nema poljoprivrednika koji u dvorištu svoje kuće nema utovarivač. Zašto ih poljoprivrednici toliko vole?

Iskreno, da krenemo s nabrajanjem vjerojatno ne bismo završili do sutra, stoga ćemo u kratkim crtama dočarati njihovu raznoliku namjenu.

Krenimo redom. Osim što su utovarivači pogodni za čišćenje stajskog gnojiva, praktični su i za hranidbu te rasprostiranje stelje, kao i za utovar i istovar žitarica, gnojiva ili nekog drugog rasutog tereta. Pojednostavljuju fizički rad samo tako, a o ugodnosti obavljanja posla iz prozračne kabine utovarivača ne moramo ni govoriti.

OK, shvatili ste zašto su baš utovarivači nezamjenjivi strojevi svakog imanja te manje ili veće farme, zato vam u nastavku i predstavljamo naše modele 4*4 pogona. Konkretno, pišemo o pogodnostima praktičnih Locust te MultiOne utovarivača.

Mali i okretan Locust utovarivač

Iako se proizvode u samo četiri različite serije, ono po čemu Locust utovarivači svakako prednjače njihovi su brojni nastavci s kojima dolazi osnovni model. Naime, Locust utovarivači broje 50 različitih nastavaka, što znači da ih možete koristiti ne samo za obavljanje poslova u poljoprivredi, već i primjerice za vinogradarstvo ili pretovar drva za ogrjev.

Posjeduju YANMAR motor te BOSCH-REXROTH hidrauliku, no ni to nije ono zbog čega ih poljoprivrednici toliko obožavaju. Također su idealni za obavljanje poslova tijekom svih godišnjih doba jer posjeduju ostakljenu, zvučno izoliranu i grijanu kabinu. Genijalno, zar ne?

I evo još nekoliko prednosti za kraj. Mogu se nositi s opterećenjima na bilo kojoj podlozi, a uz to malo troše i jako ih je jednostavno održavati.

Ako su vas oduševili već na prvu, ipak još malo pričekajte i bacite oko na naše MultiOne utovarivače. Moramo vas upozoriti, nakon što upoznate specifikacije MultiOne stroja, konačna odluka o tome koji utovarivač odabrati bit će vjerojatno teška.

Je li MultiOne stroj za svaku priliku i situaciju?

Isto kao i kod Locust strojeva, teleskopska ruka najveći je adut MultiOne utovarivača. No ima jedan važan ALI! MultiOne utovarivači su veće podizne snage u odnosu na Locust modele! Konkretno, nosivosti su do 2.700 kg, dok je visina dizanja nešto niža, odnosno seže do 3,45 m. Što pak se tiče motora utovarivača, isti je kao i kod Locust strojeva.

Pa ih tako, primjerice, možete koristiti za podizanje većeg komada bala slame ili sjena te za njihovo jednostavno i efikasno odlaganje na traktorsku prikolicu. Zaštitna pak će vas kabina štiti od vrućina koje su obično vrtoglave u razdoblju nabavljanja slame ili sjena za stoku.

Osim što su praktični za rad na osjetljivim površinama, bez problema ih možete koristiti i u zatvorenim prostorima, primjerice u vašim stajama.

Kako se u našoj ponudi nalaze čak 22 različita modela s preko 200 različitih priključaka, sigurni smo da će jedan odgovarati vašim potrebama.

I, jeste li odlučili koja je opcija bolja za vas?

Zatrebate li bilo kakvu pomoć, znajte da ćemo s vama rado podijeliti naše znanje i savjetovati vas, kako prilikom kupnje, tako i kod najma Locust te MultiOne modela strojeva.

Ne ustručavajte se postaviti pitanje, već nas kontaktirajte bez obaveze!

Podijeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email