Multifunkcionalni Locust i MultiOne utovarivači

Strojevi Locust i Multione

Nekad ih u selu nije bilo moguće vidjeti, dok danas gotovo da nema poljoprivrednika koji u dvorištu svoje kuće nema utovarivač. Zašto ih poljoprivrednici toliko vole?

Iskreno, da krenemo s nabrajanjem vjerojatno ne bismo završili do sutra, stoga ćemo u kratkim crtama dočarati njihovu raznoliku namjenu.

Krenimo redom. Osim što su utovarivači pogodni za čišćenje stajskog gnojiva, praktični su i za hranidbu te rasprostiranje stelje, kao i za utovar i istovar žitarica, gnojiva ili nekog drugog rasutog tereta. Pojednostavljuju fizički rad samo tako, a o ugodnosti obavljanja posla iz prozračne kabine utovarivača ne moramo ni govoriti.

OK, shvatili ste zašto su baš utovarivači nezamjenjivi strojevi svakog imanja te manje ili veće farme, zato vam u nastavku i predstavljamo naše modele 4*4 pogona. Konkretno, pišemo o pogodnostima praktičnih Locust te MultiOne utovarivača.

Mali i okretan Locust utovarivač

Iako se proizvode u samo četiri različite serije, ono po čemu Locust utovarivači svakako prednjače njihovi su brojni nastavci s kojima dolazi osnovni model. Naime, Locust utovarivači broje 50 različitih nastavaka, što znači da ih možete koristiti ne samo za obavljanje poslova u poljoprivredi, već i primjerice za vinogradarstvo ili pretovar drva za ogrjev.

Posjeduju YANMAR motor te BOSCH-REXROTH hidrauliku, no ni to nije ono zbog čega ih poljoprivrednici toliko obožavaju. Također su idealni za obavljanje poslova tijekom svih godišnjih doba jer posjeduju ostakljenu, zvučno izoliranu i grijanu kabinu. Genijalno, zar ne?

I evo još nekoliko prednosti za kraj. Mogu se nositi s opterećenjima na bilo kojoj podlozi, a uz to malo troše i jako ih je jednostavno održavati.

Ako su vas oduševili već na prvu, ipak još malo pričekajte i bacite oko na naše MultiOne utovarivače. Moramo vas upozoriti, nakon što upoznate specifikacije MultiOne stroja, konačna odluka o tome koji utovarivač odabrati bit će vjerojatno teška.

Je li MultiOne stroj za svaku priliku i situaciju?

Isto kao i kod Locust strojeva, teleskopska ruka najveći je adut MultiOne utovarivača. No ima jedan važan ALI! MultiOne utovarivači su veće podizne snage u odnosu na Locust modele! Konkretno, nosivosti su do 2.700 kg, dok je visina dizanja nešto niža, odnosno seže do 3,45 m. Što pak se tiče motora utovarivača, isti je kao i kod Locust strojeva.

Pa ih tako, primjerice, možete koristiti za podizanje većeg komada bala slame ili sjena te za njihovo jednostavno i efikasno odlaganje na traktorsku prikolicu. Zaštitna pak će vas kabina štiti od vrućina koje su obično vrtoglave u razdoblju nabavljanja slame ili sjena za stoku.

Osim što su praktični za rad na osjetljivim površinama, bez problema ih možete koristiti i u zatvorenim prostorima, primjerice u vašim stajama.

Kako se u našoj ponudi nalaze čak 22 različita modela s preko 200 različitih priključaka, sigurni smo da će jedan odgovarati vašim potrebama.

I, jeste li odlučili koja je opcija bolja za vas?

Zatrebate li bilo kakvu pomoć, znajte da ćemo s vama rado podijeliti naše znanje i savjetovati vas, kako prilikom kupnje, tako i kod najma Locust te MultiOne modela strojeva.

Ne ustručavajte se postaviti pitanje, već nas kontaktirajte bez obaveze!

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: