Olakšajte si posao pouzdanim, preciznim i brzim MST građevinskim strojevima

mst 642 plus

Jeste li se ikad zapitali kako bi bilo dobro posjedovati stroj s kojim će utovar i istovar građevinskih materijala, poput zemlje, šljunka i cementa, biti prava sitnica?

Ili pak, koliko bi vam samo nabavka stroja za transport teških sirovina i materijala olakšala realizaciju vašeg svakodnevnog posla?

Prisjetite se situacija u kojima ste bezbroj puta pomislili da bi bilo idealno lopatu za čišćenje snijega zamijeniti strojem iz čije bi udobne „fotelje“ brzo i efikasno očistili sve one gradske ulice.

Naravno, svjesni ste i sami da morate nešto poduzeti jer bez jednog takvog stroja nećete moći još dugo!

Kako u ovom blagdanskom razdoblju svi jure za prigodnim božićnim poklonima, mislimo da je pravo vrijeme da si olakšate posao i nagradite se jednim uistinu potrebnim poklonom kojeg ćete koristiti još dugi niz godina. Drugim riječima, savjetujemo vam nabavku MST 642 PLUS ili MST 644 PLUS stroja.

Zašto smo izdvojili baš ove modele? Postat će vam kristalno jasno nakon što se detaljnije upoznate s njihovim karakteristikama.

Izdržljive MST strojeve možete nabaviti u dva modela: MST 642 PLUS i MST 644 PLUS

Izuzetno su produktivni i stabilni pa je tako podizanje teškog rasutog tereta bilo na klizavoj podlozi ili terenu pod nagibom, s ovim modelima posve sigurno. Pouzdani su i čvrsti, a to znamo prema težini njihove nosivosti. Dakle, nosivost zadnjih ruku ovih strojeva iznosi 750 kg, dok pak prednjih 3 500 kg.

Pogodni su za obavljanje posla i u uvjetima slabe vidljivosti. Odnosno, imaju ugrađena kako radna svjetla tako i svjetla za maglu, što im omogućuje precizno kopanje kanala u različitim vremenskim uvjetima. Tome u prilog ide i velika staklena kabina koja daje kristalnu preglednost u svim smjerovima, a zaštitna pak ROPS/FOPS kabina štiti u slučaju prevrtanja.

Budući da se sjedala mogu prilagoditi prema visini, a servo upravljač prema nagibu i visini, udobnost upravljanja iz kabine ovih strojeva je zagarantirana.

Ni to nije sve jer MST strojevi posjeduju izdržljiv Perkins motor, Bosch hidrauliku i nude garanciju na strojeve čak 2 godine ili 2 000 radnih sati.

Odlični uvjeti kreditiranja i ostale informacije o MST strojevima

Kako je Visina DIR d.o.o. generalni zastupnik i ovlašteni servis kupcima MST strojeva, MST omogućuje odlične uvjete kreditiranja putem RBA Leasinga, prezentaciju demo strojevima, kao i kvalitetan servis čije su servisne radione smještene u Zagrebu i Osijeku, kao i u 7 servisnih mobilnih radiona.

Iako smo izdvojili podosta karakteristika, mogli bismo pisati o njima do sutra. Umjesto toga, kontaktirajte nas na mail info@visina.hr i saznajte sve što vas je oduvijek zanimalo o MST modelima strojeva.

MST 642 PLUS

 

MST 644 PLUS

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: