Partnerstvo s tvrtkom XCMG

visina dir & xcmg

S ponosom predstavljamo novu suradnju između tvrtke Visina Dir d.o.o. i trećeg najvećeg svjetskog proizvođača građevinskih strojeva XCMG. Visina DIR d.o.o. ovime je postala službeni i certificirani distributer i serviser XCMG strojeva za RH. Također je ovom suradnjom utvrđena već vodeća pozicija za prodaju, najam i servis građevinskih strojeva, strojeva za rad na visini mnogih drugih brendova.

Tvrtka XCMG nalazi se na 65. mjestu na popisu 500 najboljih kineskih kompanija, 44. na popisu 100 najboljih kineskih proizvodnih poduzeća i 1. na popisu 100 najboljih kineskih proizvođača strojeva.

Unutar 30 dana na lager stiže 20 novih strojeva koji će biti spremni za isporuku kupcima te 7 novih strojeva koji će biti dostupni za probu i najam.
Na lager stižu mini bageri od 1.8 do 6 t, bageri od 08 do 16 t, bager na kotačima 16 t i utovarivač s utovarnom korpom 3 m3.

Mini bageri od 1.8 do 6 t će biti izloženi u našim poslovnicama Osijek i Rijeka, a ostali strojevi će biti izloženi u centrali u Zagrebu.
Uz mini bagere i bagere će se isporučivati oprema VTN, korpe i nastavci koje koriste i ostali premium svjetski brendovi.

certifikat

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: