Skid utovarivač Locust, model L1004

Locust model L1004

Isporuka novog skid utovarivača Locust, model: L1004, kupac: KUTJEVO d.d.!

Proizvođač: WAY INDUSTRIES, a.s.

Uvoznik i ovlašteni servis za Hrvatsku: Visina DIR d.o.o.

ISPORUKA: UNUTAR 15 dana !

Karakteristike stroja:
Nosivost : 1.000 kg
Visina dizanja: 3,32 m
Motor: PERKINS 904J-E28T
Snaga motora u Kw: 55.4
Brzina vožnje: 15 km/h
Gorivo: dizel
Prijenos: Hydrostatic
Vučna sila : 21 kN
Protok ulja: 108 l/min
Visina krova kabine: 2,19 m
Ukupna dužina sa kašikom: 3,44 m
Širina stroja: 1.82 m
Visina od tla: 23,5 cm
Međuosovinski razmak: 1.15 cm
Gume: 12 – 16.5
Težina stroja: 3.600 kg

Garancija: 2 godine ili 1.800 radnih sati
Standard Oprema: Grijanje, zvučna izolacija kabine, brza spojka za nastavke, zvučni signal kod vožnje unazad, nivelirajuča ruka, plutajući ventil šipke, radna svijetla, Audio sistem (radio, cd, usb, zvučnici)

Skid utovarivača LOCUST nije stranac na tržištu. To je mlađi brat utovarivač UNC 060 koji je prvi puta proizveden 1981. Zbog svojih karakteristika i kvalitete, vrlo je brzo postao omiljen stroj na tržištima u različitim zemljama širom svijeta. Poseban parametar ovog stroja je teleskopski produžetak bum, koji se koristi za radove utovara i istovara alatima kao vilice ili utovarna korpa. Koncept ovog utovarivač temelji se na jednostavnom okviru, na kojem su naknadno fiksirani drugi dijelovi utovarivača.
Nakon naginjanja kokpita unaprijed svaki agregat je lako dostupan s bilo kojeg mjesta. Kokpit sastoji sve sigurnosne zahtjeve ROPS i FOPS, izolaciju od buke, vibracije, sve komponente upravljačkih kontrola su raspoređene ergonomski pa je zajamčena visoka udobnost rada strojem, kabina serijski ima ostakljenje i grijanje. Utovarivač ima hidrostatski pogon preko PERKINS motora. Svi hidraulični agregati su izrađeni od BOSCH-REXROTH grupe, tim je komponentama osigurana visoka pouzdanost i trajnost stroja. Stroj LOCUST se može pohvaliti malom potrošnjiom goriva zahvaljujući LUDV i LS sustavima. Strojevi LOCUST imaju preko 40 raznih alata (nastavaka) namjenjenih za djelatnosti niskogradnje, visokogradnje, poljoprivrede i sl.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: