combilift

U novu godinu zakoračili smo s novom ponudom strojeva za prijenos i čišćenje

Početak godine obilježila nam je nova suradnja s čak dva poduzeća. Naime, postali smo generalni zastupnici dva nova brenda – Dulevo i Combilift.

Saznajte u nastavku koje to nove strojeve možete naručiti kod nas.

 

Viličar Combilift C6000D

Combilift je prvi svjetski višesmjerni viličar sa pogonom na unutarnje sagorijevanje i prijenosom na sva četiri kotača. Da, zvuči kao čudo od stroja i pridodamo li tome činjenicu da je ovaj viličar vrlo pokretan, vrlo siguran, vrlo jeftin i vrlo efikasan, poželjet ćete ga poput krafni s pekmezom za vrijeme Poklade. Dakle, ovaj stroj toliko mami da mu je teško reći „ne“.

No hajdemo se malo pozabaviti i tehničkim detaljima ovog stroja.

Svoju spretnost može zahvaliti kombinaciji čeonog i bočnog viličara. Uz viličar Combilift C6000D sigurno ćete upravljati i dugačkim predmetima, a sve zahvaljujući 4-smjernom upravljačkom sustavu koji omogućuje prijevoz u više pravaca. Ovaj stroj omogućit će vam i da štedite na prostoru u vašem skladištu, čime ćete osloboditi skladišni prostor za neku drugu robu.

Fotografija 1: Prije i nakon upotrebe Combilift viličara

 

I ne samo to! Jednostavnije rukovanje dužim predmetima kroz uži prostor rezultirat će manjim oštećenjima proizvoda, što je, vjerujemo, san svakog vlasnika skladišta.

 

Prije negoli vas prepustimo konačnom sudu, spomenimo još i to da Combilift jednako učinkovito djeluje i u zatvorenom, i u otvorenom prostoru te je dostupan u plinskoj i dizelskoj izvedbi.

 

Ulični sjedeći čistač talijanske marke Dulevo

Drugi stroj koji vam danas želimo predstaviti je čistač 3000 Revolution EU6/TIER3. I vjerujte nam na riječ, zaista je revolucionaran kako kaže i njegov naziv! Naime, Dulevo strojevi za čišćenje dizajnirani su za čišćenje velikih površina u zatvorenim objektima, poput skladišta, supermarketa, tvornica, pista, ali i za čišćenje vanjskih površina, poput ulica i parkirališta. To može zahvaliti svom mehaničkom čistaču koji može skupljati sve vrste materijala, od lakog gradskog otpada i šljunka, sve do težeg otpada.

Odlikuje ga obilan spremnik za prikupljanje otpada te savršeni radni alat za sva godišnja doba, mjesta i vremena, bez obzira na temperaturu, sunce, kišu ili snijeg.

 

Dulevo čistač 3000 Revolution EU6/TIER3 se također može ponositi udobnosti i ergonomijom kabine, budući da u samoj kabini ima dovoljno prostora i sjedalo je kvalitetno, zbog čega ovaj sjedeći čistač postaje udobno radno mjesto. Također, kvalitetan sustav izolacije i dodatne opruge štite upravitelja stroja od zvučnih emisija i vibracija, dok velika staklena površina kabine osigurava potpuni pregled radnog prostora.

 

Ulični čistač talijanske marke Dulevo je pametan izbor i u kontekstu ekologije jer manje zagađuje štetnim plinovima i štedi čak do 60% vode.

 

No možda je ipak najzanimljiviji podatak oko Duleva što je u suradnji s Gore® tehnologijom razvio čistač s ukupnim filtriranjem sitnih čestica, kao takav jedinstven u svijetu. Naime, mehanički sustav filtriranja i usisavanja jamči potpuno uklanjanje PM10 čestica.

 

Želite li saznati više informacija oko navedena dva stroja, slobodno nam se javite na mail ili telefon vama najbliže podružnice.

Podijeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email