U novu godinu zakoračili smo s novom ponudom strojeva za prijenos i čišćenje

Combilift

Početak godine obilježila nam je nova suradnja s čak dva poduzeća. Naime, postali smo generalni zastupnici dva nova brenda – Dulevo i Combilift.

Saznajte u nastavku koje to nove strojeve možete naručiti kod nas.

 

Viličar Combilift C6000D

Combilift je prvi svjetski višesmjerni viličar sa pogonom na unutarnje sagorijevanje i prijenosom na sva četiri kotača. Da, zvuči kao čudo od stroja i pridodamo li tome činjenicu da je ovaj viličar vrlo pokretan, vrlo siguran, vrlo jeftin i vrlo efikasan, poželjet ćete ga poput krafni s pekmezom za vrijeme Poklade. Dakle, ovaj stroj toliko mami da mu je teško reći „ne“.

No hajdemo se malo pozabaviti i tehničkim detaljima ovog stroja.

Svoju spretnost može zahvaliti kombinaciji čeonog i bočnog viličara. Uz viličar Combilift C6000D sigurno ćete upravljati i dugačkim predmetima, a sve zahvaljujući 4-smjernom upravljačkom sustavu koji omogućuje prijevoz u više pravaca. Ovaj stroj omogućit će vam i da štedite na prostoru u vašem skladištu, čime ćete osloboditi skladišni prostor za neku drugu robu.

Fotografija 1: Prije i nakon upotrebe Combilift viličara

 

I ne samo to! Jednostavnije rukovanje dužim predmetima kroz uži prostor rezultirat će manjim oštećenjima proizvoda, što je, vjerujemo, san svakog vlasnika skladišta.

 

Prije negoli vas prepustimo konačnom sudu, spomenimo još i to da Combilift jednako učinkovito djeluje i u zatvorenom, i u otvorenom prostoru te je dostupan u plinskoj i dizelskoj izvedbi.

 

Ulični sjedeći čistač talijanske marke Dulevo

Drugi stroj koji vam danas želimo predstaviti je čistač 3000 Revolution EU6/TIER3. I vjerujte nam na riječ, zaista je revolucionaran kako kaže i njegov naziv! Naime, Dulevo strojevi za čišćenje dizajnirani su za čišćenje velikih površina u zatvorenim objektima, poput skladišta, supermarketa, tvornica, pista, ali i za čišćenje vanjskih površina, poput ulica i parkirališta. To može zahvaliti svom mehaničkom čistaču koji može skupljati sve vrste materijala, od lakog gradskog otpada i šljunka, sve do težeg otpada.

Odlikuje ga obilan spremnik za prikupljanje otpada te savršeni radni alat za sva godišnja doba, mjesta i vremena, bez obzira na temperaturu, sunce, kišu ili snijeg.

 

Dulevo čistač 3000 Revolution EU6/TIER3 se također može ponositi udobnosti i ergonomijom kabine, budući da u samoj kabini ima dovoljno prostora i sjedalo je kvalitetno, zbog čega ovaj sjedeći čistač postaje udobno radno mjesto. Također, kvalitetan sustav izolacije i dodatne opruge štite upravitelja stroja od zvučnih emisija i vibracija, dok velika staklena površina kabine osigurava potpuni pregled radnog prostora.

 

Ulični čistač talijanske marke Dulevo je pametan izbor i u kontekstu ekologije jer manje zagađuje štetnim plinovima i štedi čak do 60% vode.

 

No možda je ipak najzanimljiviji podatak oko Duleva što je u suradnji s Gore® tehnologijom razvio čistač s ukupnim filtriranjem sitnih čestica, kao takav jedinstven u svijetu. Naime, mehanički sustav filtriranja i usisavanja jamči potpuno uklanjanje PM10 čestica.

 

Želite li saznati više informacija oko navedena dva stroja, slobodno nam se javite na mail ili telefon vama najbliže podružnice.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: