multione-3

Uspješna isporuka MultiOne modela strojeva

Dobar glas daleko se čuje, zar ne? Mislimo da ćete se složiti s nama da nema veće sreće od one kada vas novopečeni klijent ili onaj s kojim surađujete već sto godina pohvali nekom trećem jer je vaša usluga, bez lažne skromnosti, bila vrhunski odrađena.

I to je zapravo vijest koju se veselimo podijeliti s Vama. Ovog puta radi se o MultiOne modelima strojeva, točnije o isporuci modela 5 i 8 SD, u Veliku Goricu te na prekrasan mediteranski biser – otok Vis.

Ako se pitate zašto su baš ti modeli MultiOne strojeva toliko traženi, odgovor potražite u nastavku.

MultiOne – stroj za svaku priliku i situaciju

Opremljeni su teleskopskom rukom, velike su podizne snage te hidrostatski pogonjeni pa ne čudi što ih posebno vole komunalci, građevinari, hortikulturalisti, ali i poljoprivrednici. Naravno, jer im uvelike olakšavaju poslovanje.

Tomu u prilog ide i preko 200 različitih nastavaka s kojima dolaze ovi strojevi. U slučaju isporučenih modela strojeva 5 i 8 SD, neki od nastavaka koje je klijent naručio su: hidraulična ruka s korpom za kopanje, utovarna korpa, utovarna korpa 3/1, paletne vilice, čekić te uređaj za kopanje kanala.

No nisu samo dodaci ti koji ove strojeve čine kvalitetnima. Ne smijemo zanemariti ni praktičan pogon 4*4 te YANMAR motor kojeg posjeduju ama baš svi MultiOne strojevi.

Stroj serije 5 opremljen je i multifunkcionalnim yojsticom, grijanim sjedalom, većim gumama te ostakljenom kabinom koja olakšava rad u hladnim zimskim te vrućim ljetnim uvjetima. Odlično, zar ne?

Naravno, ima tu još puno toga. Zato više informacija o MultiOne strojevima pronađite na našoj web stranici ili nam pošaljite upit na info@visina.hr i saznajte sve što Vas zanima iz prve ruke.

Podijeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email