Uspješna isporuka MultiOne modela strojeva

Multione 3

Dobar glas daleko se čuje, zar ne? Mislimo da ćete se složiti s nama da nema veće sreće od one kada vas novopečeni klijent ili onaj s kojim surađujete već sto godina pohvali nekom trećem jer je vaša usluga, bez lažne skromnosti, bila vrhunski odrađena.

I to je zapravo vijest koju se veselimo podijeliti s Vama. Ovog puta radi se o MultiOne modelima strojeva, točnije o isporuci modela 5 i 8 SD, u Veliku Goricu te na prekrasan mediteranski biser – otok Vis.

Ako se pitate zašto su baš ti modeli MultiOne strojeva toliko traženi, odgovor potražite u nastavku.

MultiOne – stroj za svaku priliku i situaciju

Opremljeni su teleskopskom rukom, velike su podizne snage te hidrostatski pogonjeni pa ne čudi što ih posebno vole komunalci, građevinari, hortikulturalisti, ali i poljoprivrednici. Naravno, jer im uvelike olakšavaju poslovanje.

Tomu u prilog ide i preko 200 različitih nastavaka s kojima dolaze ovi strojevi. U slučaju isporučenih modela strojeva 5 i 8 SD, neki od nastavaka koje je klijent naručio su: hidraulična ruka s korpom za kopanje, utovarna korpa, utovarna korpa 3/1, paletne vilice, čekić te uređaj za kopanje kanala.

No nisu samo dodaci ti koji ove strojeve čine kvalitetnima. Ne smijemo zanemariti ni praktičan pogon 4*4 te YANMAR motor kojeg posjeduju ama baš svi MultiOne strojevi.

Stroj serije 5 opremljen je i multifunkcionalnim yojsticom, grijanim sjedalom, većim gumama te ostakljenom kabinom koja olakšava rad u hladnim zimskim te vrućim ljetnim uvjetima. Odlično, zar ne?

Naravno, ima tu još puno toga. Zato više informacija o MultiOne strojevima pronađite na našoj web stranici ili nam pošaljite upit na info@visina.hr i saznajte sve što Vas zanima iz prve ruke.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: