Čišćenje ulica nikad nije bilo lakše zahvaljujući Dulevo strojevima

Dulevo 1

Zamislite da imate stroj za čišćenje ulice u kojem ćete se osjećati kao da sjedite u kraljevskom prijestolju. Toliko je udobno i zabavno da se nećete poželjeti maknuti s tog mjesta.

Naredbe za upravljanje strojem su lako dostupne, a veliko prednje, kao i bočna stakla toliko su velika da ćete imati osjećaj kao da vam je cijeli svijet nadohvat ruke.

Možda vam ovo zvuči pomalo nestvarno, no ovakvi strojevi zaista postoje. Riječ je o Dulevo strojevima, brzim, okretnim i kompaktnim strojevima s kojima će čišćenje ulica za vas biti prava sitnica.

U nastavku priče donosimo detalje o ovim vrhunskim strojevima.

Zašto su Dulevo ulične čistilice najbolji izbor?

Čišćenje ulica nije nimalo lak posao. Naime, dugotrajno sjedenje može uzrokovati bolove u vratu i leđima, a ponekad čak i u rukama i nogama. Posebno ako je sjedalo neudobno ili je kabina stroja skučena.

Dulevo ulične čistilice sadrže prostranu kabinu i izuzetno kvalitetna ergonomska sjedala. Udobnosti doprinosi i veliko prednje staklo koje omogućuje da vidite apsolutno sve što se događa oko vas. I to bez ikakvog naprezanja.

Zbog iznimne preglednosti, Dulevo strojeve za čišćenje ulica možete koristiti u različitim vremenskim uvjetima. Bez obzira pada li kiša, snijeg ili je magla, vi možete nesmetano obavljati svoj posao.

Sigurno se pitate kako uopće upravljati jednim takvim strojem? Dulevo ulične čistilice sadrže lako razumljive naredbe zbog čega je upravljanje ovim strojevima znatno olakšano. Čak i ako dosad niste upravljali uličnim čistilicama, brzo ćete naučiti.

Prednostima Dulevo uličnim čistilicama nema kraja

Dulevo strojevi imaju apsolutno sve što strojevi za čišćenje ulice trebaju imati:

● veliki spremnik
● mehaničko usisni sustav
● centralnu valjkastu četku
● bočne tanjuraste četke
● prednju četku koja se za 180° pomiče lijevo-desno
● elevator
● sustav vrećastih filtera
● cijev za usisavanje lišća i čišćenje slivnika na zadnjoj strani

Ove karakteristike omogućuju vrhunski učinak usisavanja i čišćenja uličnih površina.

Dobra vijest je i da Dulevo ulične čistilice ne dižu prašinu, već ju pomoću usisne cijevi odbacuju u spremnik. Dulevo strojevi opremljeni su i filterom protiv prašine koji osiguravaju da čestice prašine ne odlaze natrag u zrak.

Za kraj ćemo spomenuti kako postoji nekoliko različitih modela Dulevo uličnih čistača, a sada ih ekskluzivno možete nabaviti kod nas. Nudimo i uslugu prijevoza strojeva. Kroz samo dan ili dva, stroj će stići na vašu lokaciju gdje god se nalazili unutar granica naše zemlje.

Želite li saznati više o Dulevo uličnim čistačima, javite nam se. Naše stručno osoblje rado će vam pomoći i dati savjet iz prve ruke. Psjetite i Dulevo Hrvatska.

 

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: