Visina DIR d.o.o. - Generalni zastupnik za

Dulevo

Čistači ulica, komercijalni i industrijski čistači

0
Serija
0
Sistema rada
0
Modela

Visoko produktivni strojevi s minimalnim utjecajem na okoliš

Mehaničko usisni sistem sa centralnom valjkastom četkom, bočnim tanjurastim četkama, prednjom četkom sa pomicanje za 180° lijevo-desno, Elovatorom, sistemom vrećastih filtera, na zadnjoj strani usisna cijev za usisavanje lišća ili čišćenje slivnika.
Modeli: 3000 Revolution,6000 Revolution, 3000 Combi, 6000 Combi i modeli za Aerodrome sa magnetnom šipkom

Usisni sistem sa usisnom granom, usisnom cijevi i usisnim turbinama, bočnim četkama i prednjom četkom sa pomicanje za 180° lijevo-desno.
Modeli:850 mini, 2000 Sky, 2000 Zero

Modeli 3000 i 6000 Hydro opremljeni sa šipkom na zadnjoj strani i mini wosch pištoljem sa crijvom do 15m, te na prednjoj strani teleskopskom šipkom na uvlačenje i izvlačenje sa regulacijom smjera prskanja prskalica, jako mala potrošnja vode. Zapremina 3000 litara i 6000 litara.

Model Dulevo 7500 opremljen sa usisnim sistemom i jakim usisnim turbinama,bočnim četkama,šipkom za pranje sa prednje ili zadnje strane, na zadnjoj strani usisna cijev za usisavanje lišća ili čišćenje slivnika.

Za kojima se hoda i na kojima se vozi
Mehaničko usisni sistem sa centralnom valjkastom četkom, bočnim četkama i usisnom turbinom, te sistemom vrećastih filtera
Pogon: elektro i motorni diesel,plin,benzin

Za kojima se hoda i na kojima se vozi
Pogon: elektro
Tanjuraste ili valjkaste četke
Usisni sistem sa usisnom granom i gumom za brisanje

Dulevo 6000 (1)
Dulevo 6000 (1)

Dulevo internacional je jedan od 5 vodećih proizvođača čistača ulica, komercijalnih i industrijskih čistača.
Od svog osnutka Dulevo se uvijek fokusirao na osiguravanje visokih standarda kvalitete i tehnologije. Stalni rast rasta omogućio je Dulevu stvaranje i proširenje asortimana proizvoda, tako da najbolje može zadovoljiti potrebe kupaca i tržišta.
S obzirom na raznolike i specifične potrebe krajnjih potrošača, Dulevo je razvio i dizajnirao nekoliko prilagođenih linija proizvoda: uređaji za čišćenje ulica, industrijski čistači, i komercijalni čistači.

Pogledajte video

Video Dulevo Zero čistača. 100% electric sa LI-Ion baterijom i povratom energije, bez emisija zagađenja okoliša. Jedan model isporučen u Čistoću Rijeka.
Stojimo Vam na raspolaganju za dodatne informacije.

Različite serija strojeva

Nekoliko različitih modela strojeva. Kontaktirajte nas za dodatne informacije o Dulevo strojevima.

Stekli smo povjerenja od 500+ kupaca

Dulevo 6000 (1)

Kontaktirajte nas

Slobodno nas pitajte – rado ćemo podijeliti svoje znanje. Kada znate što i kako, možemo složiti konfiguraciju za svaku sitaciju. Lako Vam damo i dobar prijedlog ili savjet.

© 2023 Visina DIR d.o.o. | Made by Web Studio Wien