Genie samohodne platformame – nadopuna flote za najam

Genie Strojevi Za Najam

Već smo pisali o tome koliko su samohodne platforme za rad na visini danas sveprisutne. Ako ih često koristite u radu, vjerujemo da ste već kupili neki od naših genijalnih Genie strojeva za rad na visini, čiji smo generalni zastupnici.

No, što ako vam je potreban najam platforme?
Zbog velikog interesa za najmom samohodnih platformi radne visine 12 metara, odlučili smo nadopuniti našu flotu novim modelima samohodnih škarastih platformi!

Od sada u našoj bogatoj ponudi možete pronaći i model GS 3246 radne visine 12 metara na elektro pogon te model GS 3369 RT također radne visine 12 metara, ali na dizel i s pogonom 4×4.

Oba stroja su brend Genie, baš kao i ostali strojevi koje nudimo za najam. Povezuju ih lakoća prilagodbe raznim situacijama i primjenama te platforma velikog vodoravnog dosega, a osim toga strojevi su pouzdani i sigurni, čak i kod rada u ekstremnim uvjetima. Naravno, više informacija o specifikacijama strojeva možete pročitati na https://visina.hr/genie-hrvatska/.

Zainteresirani za najam? Javite se našem stručnom osoblju i dogovorite najam stroja koji je u skladu s vašim radnim potrebama i naravno, u skladu s propisima o sigurnosti.

Strojevi za najam
Kontaktirajte nas

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: