Nova isporuka Magni teleskopskih viličara

Magni Telescopic Roto Forklift.jpeg 4

 

Na kraju smo 2019. godine, što znači da vam je ostalo još malo vremena za pripremu božićnih delicija i planiranje novogodišnje zabave. No to nisu jedine obaveze na koje trenutno morate misliti.

Praksa je da na kraju godine sumiramo aktivnosti i rezultate koje smo ostvarili tijekom tekuće godine i analiziramo ih kako bismo ih eventualno poboljšali u budućnosti. Tako za narednu godinu obično definiramo ciljeve koje želimo ostvariti jer znamo da poslovanje bez ciljeva nikud ne vodi.

Niste li ih još definirali, imate još nekoliko dana na raspolaganju. Drugim riječima, još stignete razmisliti o tome koji vam je stroj za rad na visini neophodan.

Naš zadovoljni klijent već je odlučio, a novi Magni teleskopski roto viličari već su isporučeni na njegovu adresu. Radi se o modelima RTH 5.21 SMART i RTH 5.25 SMART. Zbog čega su oduševili našeg klijenta, otkrivamo vam u nastavku teksta.

Okretni  su, fleksibilni i stabilni

S Magni teleskopskim viličarima svoj ćete posao moći obavljati odmah nakon blagdana jer imaju zatvorenu, izoliranu i nepropusnu kabinu. Zato su i idealni za rad na niskim, ali i na vrtoglavim temperaturama.

Kako Magni strojevi broje gotovo 50 različitih nastavaka, poput klamera, vitla, vilica, kuka, korpi, njihova fleksibilnost u pogledu izvršavanja različitih poslova je neupitna.

Velika vjetrobranska stakla ovih viličara omogućit će vam jasnu preglednost, što je neophodno kod obavljanja bilo kakvog posla, posebice onog na visini. Zamislite samo da su vas angažirali za izgradnju poslovnog objekta na nekoliko etaža. Podizanje i spuštanje teškog građevinskog materijala na određenu visini preciznije ćete odrediti kristalnom preglednošću. Tu moramo spomenuti i mogućnost rotiranja za 360 stupnjeva, što itekako olakšava i ubrzava realizaciju vašeg posla.

Stabilni su i odlično prianjaju uz tlo, tako da ih možete koristiti na otvorenim površinama, ali i u zatvorenim prostorijama. O sigurnosti i jednostavnosti njihovim rukovanjem nećemo pretjerano ni pisati jer će vam postati jasno odmah nakon što upalite motor jednog od Magni viličara.

Uz Magni strojeve vaše su mogućnosti biranja mnogobrojne

Za kraj ćemo vam još spomenuti da Magni teleskopske viličare ne morate čak ni kupiti već ih možete unajmiti. Ipak, odlučite li se na njihovu kupnju, možete birati između novih i rabljenih strojeva. Kao što vidite, mogućnosti je mnogo, tako da vjerujemo da ćete pronaći nešto po svom ukusu.

Trebate li dodatnih informacija ili jednostavno ne možete odlučiti koji od 30 Magni modela je najbolji za vas, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: