Locust L1203 – Kada je partner zadovoljan, traži još

Locust 1203

Nema veće sreće za jednu tvrtku od one kada je višegodišnji partner zadovoljan strojevima koje je nabavio od vas pa nakon određenog vremena zbog povećanog opsega posla traži još. Konkretno, riječ je o domaćem partneru koji već posjeduje četiri stroja Locust, a nedavno smo na njihov zahtjev dostavili još dva stroja modela Locust L1203 s nastavcima.

Locust – Mali i okretan skid utovarivač

Kako se Locust može nositi s opterećenjima na bilo kojoj podlozi, omiljen je stroj mnogih tvrtki širom svijeta. Stroj se proizvodi u četiri različite serije što i nije nešto po čemu je poseban, ali ono što jeste vrijedno divljenja je čak 50 različitih alata (nastavaka) namijenjenih kako za nisku, tako i za visoku gradnju, poljoprivredu te za ostalu namjenu kakvu god možete zamisliti.

Uz sve to, mali je, praktičan za održavanje i malo troši. Osim što se može pohvaliti snagom motora od 75 HP, nosivošću 1.200 kg i visinom dizanja od 3.3 m, ugodan je za vožnju. Ostakljenje će Vam pružiti zaštitu od vjetra, hladnoće i buke, a mogućnost reguliranja temperature u kabini poštedjet će vas “kuhanja na suncu” i pothlađivanja za onih dana kada temperature padnu ispod nule.

No, dosta riječi! Umjesto da stroj hvalimo sami, pogledajte radije ovaj video u nastavku i sami se uvjerite što Locust sve može.
Za više informacija pak svakako još zavirite na našu web stranicu ili nas kontaktirajte na info@visina.hr.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: