Mag(ič)ni teleskopski viličari imaju nove modele i čekaju da ih isprobate

magni th

Ako ste ikada radili u građevinarstvu ili nekoj sličnoj djelatnosti, onda jako dobro znate koliko je važno imati kvalitetan, pouzdan i prilagodljiv stroj.

Naime, priroda ovog posla često zahtijeva prijenos teškog tereta na neravnim terenima, i to u različitim vremenskim uvjetima; za vrijeme ljetnih vrućina, jesenje magle, kiše pa čak i snijega.

Osluškujući potrebe klijenata, tvrtka Magni razvila je čak 11 modela teleskopskih viličara za svaku priliku i situaciju. Ovi vrhunski strojevi namijenjeni su za upotrebu u različitim vrstama djelatnosti, od lake industrije, građevinarstva pa sve do rudarstva.

U nastavku donosimo detalje o Mag(ič)nim TH teleskopskim viličarima.

Zašto su Magni TH teleskopski viličari tako posebni?

Magni teleskopski viličari sežu do visine u rasponu od 8 do čak 24 metara što uvelike olakšava prijenos tereta na teško dostupna mjesta.

Niti njihova nosivost nije zanemariva. Naime, ovi teleskopski viličari omogućuju podizanje tereta teškog 6 tona!

Sigurno će vas obradovati informacija da Magni teleskopski viličari sadrže i prostranu kabinu s velikim prednjim i bočnim staklima. To znači da se nećete morati naprezati kako biste pratili rad stroja i svega što se događa oko vas.

Još nekoliko prednosti Magni TH teleskopskih viličara

Mislite da smo nabrojali sve prednosti Magni TH teleskopskih viličara? Čitajte dalje, jer ima ih još!

Magni teleskopski viličari kompaktne su veličine i kao takvi idealni za rad i u uskim prostorima. Sadrže pogon na sva četiri kotača koji omogućuje nesmetan rad na bilo kojoj vrsti tla!

Kompatibilni sa širokim rasponom dodataka, Magni teleskopski viličari pravi su multifunkcionalni strojevi.

Ponekad ćete morati obavljati svoj posao i na kosim terenima. Zahvaljujući sustavu za prilagođavanje nagiba, Magni teleskopski viličari sigurni su i pouzdani čak i u takvim situacijama.

Gdje nabaviti Magni TH teleskopske viličare?

Visina DIR d.o.o. generalni je zastupnik brenda Magni što znači da spomenute teleskopske viličare možete nabaviti kod nas. Magni teleskopske viličare možete iznajmiti ili kupiti.

Ako teleskopski viličar trebate na nekoliko dana, tada je najam najbolja opcija. U suprotnom razmislite o nabavci rabljenog ili novog stroja.

Nudimo i uslugu prijevoza pa će tako vaš stroj za dan ili dva biti na vašoj lokaciji, gdje god se nalazili unutar Hrvatske.

U slučaju da već posjedujete Magni teleskopski viličar ili ćete uskoro postati ponosni vlasnik jednog takvog stroja, stojimo vam na raspolaganju i za servisiranje.

Želite li detaljnije informacije o Magni teleskopskim viličarima, slobodno nam se javite. Rado ćemo popričati s vama i dati vam savjete za odabir stroja prema vašim potrebama.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: