Mag(ič)ni teleskopski viličari

magni hrvatska

Nismo ni svjesni koliko ovisimo o modernim tehnologijama te naprednim strojevima, sve dokle nam stvarno ne zatrebaju. Obično tu svijest razvijemo tek onog trenutka kada bez njih ne možemo realizirati posao kojim se bavimo.

Evo i primjera. Zamislite da radite na izvršenju poslova u pomorskom prometu, odnosno obavljate pretovar teških kontejnera do skladišta te utovar trgovačke robe na brodove u morskim lukama. Sasvim je logično da takva vrsta posla zahtijeva strojeve koji će osigurati efikasno premještanje kontejnera do skladišta, kao i njihovo sigurno ukrcavanje na brodove.

No nemate li odgovarajuće strojeve na raspolaganju, nećete ni moći obaviti posao kako treba, a to je zapravo najvažnije klijentima. Srećom, tu su Magni teleskopski viličari.

Više saznajte u nastavku.

Jesu li zaista Magni teleskopski viličari za svaku priliku i situaciju?

Potaknuti nevjericom je li nešto takvo uopće moguće, klijenti nam često postavljaju pitanje iz naslova. No odgovor je zaista potvrdan! Da, Magni teleskopski viličari uistinu su prigodni za svaku priliku i situaciju. U nastavku slijede argumenti.

Dakle, kako Magni teleskopski viličari sežu do visine u rasponu od 11 do 45 metara, olakšat će vam odlaganje robe i na onim najvišim policama u skladištu. Mogu se rotirati za 360° pa se može reći da su idealni za premještanje robe na teško dostupne površine.

Niti njihova nosivost nije zanemariva. Naime, nosivi su od 4 do čak 50 tona, što znači da će omogućiti pretovar poprilično teških kontejnera.

Zaštitna pak će kabina Magni viličara osigurati ugodnu radnu atmosferu, bilo da posao obavljate za vrijeme paklenih vrućina ili pak tijekom tmurnog jesenskog razdoblja.

Kada bi sve to saželi u tri riječi, to bi zvučalo otprilike ovako: Prilagodljivi, pouzdani i svestrani. Da, takvi su Magni teleskopski viličari. Spomenuti viličari su ipak toliko dobri da ih moramo reklamirati poput TopShop noževa i naglasiti – to još nije sve!

Multifunkcionalni su jer posjeduju čak 50 različitih nastavaka pa tako možete birati između različitih vilica, vitla ili platforma, ovisno o potrebama vašeg posla. Osim toga, dolaze u 30 različitih modela, što znači da izbora imate zaista na pretek.

Kako nabaviti Magni teleskopske viličare?

Teleskopske viličare kod nas možete nabaviti na jedan dan ili trajno, što ovisi o vašim potrebama. Ako ste dogovorili dugotrajan posao, onda vam se opcija nabavke viličara jasno bolje isplati.

No Magni viličar ne trebate nužno kupiti nov, kod nas ga možete nabaviti i rabljenog, što će, sigurni smo, ostaviti prostora u budžetu za neke druge potrebne aktivnosti i nabavke. Naravno, stojimo vam na raspolaganju i u slučaju servisiranja Magni teleskopskog viličara ako već jeste ponosni vlasnik jednog stroja.

Trebate li bilo kakvu pomoć ili savjet više koji će vam pomoći prilikom donošenja konačne odluke, kontaktirajte nas putem kontakt forme ili nas jednostavno nazovite na broj 01/ 33 35 675. Rado ćemo vam pomoći.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: