Nova isporuka GENIE GS 2646 samohodne platforme

Genie Gs2646 1

Znate onaj osjećaj kada vas određena vijest, situacija ili događaj toliko razveseli da od uzbuđenja jednostavno ne možete dočekati kada ćete sretnu vijest podijeliti s drugima?

Vjerujemo kako vas je barem jednom, ako ne i više puta, preplavio taj predivan osjećaj pa se možete zamisliti u našim cipelama i razumjeti naše trenutne osjećaje.

Istina je da smo jedva dočekali današnji radni dan kako bismo vam priopćili sretne vijesti. Naime, uspješno smo realizirali još jednu isporuku stroja.

Ovog smo puta naručeni stroj otpremili u Osijek, a radi se o isporuci GENIE stroja, model GS 2646. Koje su posebnosti istoimenog modela, otkrit ćete u nastavku današnje priče.

Već 50 godina GENIE strojevi olakšavaju rad svojim vlasnicima

Vjerovali ili ne, ovakve se radne platforme proizvode već 50 godina! Ovaj pozamašan broj godina jednostavno tjera na razmišljanje o stroju, no ključe informacija koje valja upamtiti tek slijede u nastavku priče.

Budući da jesensko godišnje doba sa sobom donosi mnogo kiše, ovo razdoblje u godini idealno je za obavljanje završnih poslova u natkrivenim te zatvorenim prostorima. Stoga predlažemo da radi boljeg razumijevanja funkcionalnosti stroja zamislite sljedeću situaciju.

Dakle, obavljate poslove u zatvorenom prostoru, odnosno postavljate rasvjetu u tvornici koja je tek nedavno izgrađena. Kako već početkom sljedeće godine ista mora biti spremna za početak proizvodnje, dogovoreni posao trebate čim prije realizirati. Jasno, zato trebate radnu platformu za rad na visini.

Zašto je baš GENIE GS 2646 vaš najbolji visinski suputnik?

Zato što će vam upravo ovaj model platforme znatno olakšati izvršenje posla. Naime, GENIE prilagodljiva radna platforma omogućit će vam pouzdan rad na visini do čak 10 m. Kako je nosivosti preko 400 kg osigurat će ne samo sigurno i efikasno podizanje veće količine opreme za ugradnju rasvjete, već će i uštedjeti vaše vrijeme te povećati produktivnost izvršenja posla.

Njezini pak električni te silikonski kotači neće ostaviti nikakve tragove ni na onom najosjetljivijem i najsvjetlijem parketu.

Nadalje, neće biti uz vas samo u zatvorenim prostorima, već će dobro funkcionirati i u ekstremnim uvjetima, tako da imate stroj idealan za sve prilike i neprilike.

O prednostima GENIE GS 2646 modela stroja mogli biste čitati u nedogled, no mi vam umjesto toga preporučujemo kontaktirati naše stručno osoblje koje će vas savjetovati iz prve ruke.

Kontaktirajte nas na mail info@visina.hr i saznajte sve što vas je oduvijek zanimalo o GENIE radnoj platformi.

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: