Nova isporuka Haulotte Compact 12 rabljenog stroja

haulotte compact 12

Već smo pisali o tome kada je bolje unajmiti, a kada pak kupiti stroj za siguran rad na visini. Složit ćete se s nama, ako ste zavirili u istoimeni članak, da smo i za jednu i za drugu stranu popisali prilično dobre argumente. No ako ste još uvijek u dilemi, ne preostaje vam ništa drugo osim sakupiti misli, razmotriti težinu i opseg posla za koji trebate stroj za rad na visini i donijeti konačnu odluku.

Znamo, nije lako! Zato s vama dijelimo priču našeg klijenta, koji se susreo sa sličnom situacijom. A budimo realni, želimo se i malo pohvaliti da je konačna odluka pala i klijent je kupio stroj.

O čemu se točno radi? O novoj isporuci samohodne električne podizne platforme iliti Haulotte Compact 12 rabljenom stroju. Istoimeni stroj isporučen je u Slavonski Brod, a koje su to njegove funkcionalnosti i prednosti, saznati možete u nastavku.

haulotte compact 12

Haulotte Compact 12 – stroj za efikasan rad na radnoj visini do 12 m

Zamislite da obavljate poslove postavljanja elektrike na tek izgrađenoj manjoj poslovnoj zgradi ili recimo mijenjate izgorjele svjetlosne cijevi u potkrovlju školske dvorane. Ono što je važno kod nabavke stroja za obavljanje posla na visini definitivno je mogućnost podizanja veće količine teškog materijala, kao i izuzetna čvrstoća, stabilnost te izdržljivost same podizne platforme.

Zato morate u startu znati da je naša samohodna električna podizna platforma nosivosti do 450 kg, a čija težina iznosi 2.630 kg. Kako se visina njene platforme proteže do 10 m, izuzetno je produktivna jer omogućuje obavljanje različitih poslova na radnoj visini čak do 12 m.

Naravno, spomenuti zahvati iziskuju povremeno premještanje materijala s jednog mjesta na drugo pa je važno spomenuti i sljedeće. Problema sa zamornim podizanjem ili spuštanjem platforme prije te nakon vožnje neće biti jer kod Haulotte Compact 12 stroja moguće je proporcionalno podizanje platforme te vožnja u punoj visini.

Ovaj se stroj može još pohvaliti dobrom opremljenošću; sadrži regulator nagiba, kuke za vuču, čvrste gume, sustav upravljanja opterećenjem, punjač baterije s automatskim zaustavljanjem, indikator napunjenosti baterije i dr.

Kao šećer na kraju, vjerujemo da će Vas razveseliti još jedna njegova prednost, a ta je da nećete imati pretjerane brige s održavanjem.

Iako bismo njegove dobre strane mogli nabrajati do sutra, ipak vam toplo savjetujemo da nas u slučaju dodatnih pitanja kontaktirate putem info@visina.hr. Naši osposobljeni djelatnici znat će vam predstaviti sve njegove prednosti (i mane) te Vas savjetovati isplati li vam se unajmiti ovaj ili neki drugi stroj, ili pak je konačno došlo vrijeme za kupnju.

haulotte compact 12

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: