Nova isporuka strojeva koji tako lako podižu u visine

Auto Kosara Palfinger P200a 1

Znate li onaj osjećaj kada vaši najmiliji ne mogu dočekati vrijeme darivanja pa vas poklonima koje su nabavili specijalno za vas iznenade nekoliko dana ili čak tjedana prije Božića?

Istina je da u tom euforičnom razdoblju uzbuđenju nema kraja, baš kao i u našem slučaju o kojem ćemo vam danas pisati. Iako službeno nije počelo vrijeme darivanja, naši su klijenti uranili i nagradili nas darovima kojima se najviše radujemo. Razveselili su nas vjernošću i zadovoljstvom!

Drugim riječima, ovog smo mjeseca isporučili čak nekoliko strojeva različitih proizvođača: samohodnu električnu podiznu platformu GENIE GS 2032 koja je otpremljena u Zagreb te uređaj za dizanje tereta GENIE SLA-20 koji će zahtjevne poslove još nekoliko godina za redom činiti lakšim u gradu na samom jugu Hrvatske, Dubrovniku.

Rabljenu smo auto košaru Palfinger P200A isporučili u Slavonski Brod, dok pak je rabljena obnovljena samohodna električna podizna platforma, Haulotte Compact 12, otpremljena u Zagreb.

Po čemu su oni toliko posebni, postat će vam jasno u idućim redcima.

GENIE GS 2032 – stroj prilagođen raznim situacijama i uvjetima

I nije neka novost da su GENIE strojevi prisutni na tržištu već 50 godina, no svakako vrijedna divljenja jest mogućnost obavljanja poslova u ekstremnim uvjeti. Kako je pred nama razdoblje niskih temperatura, s ovim ćete strojem sigurno i efikasno obavljati različite visinske poslove, kako u brodogradnji i graditeljstvu, tako i u nekoj trećoj industriji.

Naravno, da GENIE GS 2032 stroj dobro funkcionira i tijekom obavljanja poslova u zatvorenim prostorijama. Primjerice, za vrijeme ugradnje rasvjete na izgrađenu tvorničku dvoranu. To znamo jer njegovi silikonski kotači ne ostavlja ama baš nikakve tragove, a bez problema će podići opremu tešku 363 kg na visinu do 8,10 m.

GENIE SLA-20 – maher u razmještaju robe

Ovaj stroj iste je nosivosti kao i prethodni, ali njegova visina podizanja doseže do 6,46 m. Izuzetno je praktičan, efikasan i jednostavan za korištenje te samim time idealan za skladištenje, utovar i istovar teških materijala koje jednostavno nije moguće premjestiti primjenom ljudske snage.

Palfinger P200A – auto košara za fleksibilan pristup visini

Osim novih strojeva, isporučujemo i rabljene modele, baš poput ove auto košare. Budući da smo započeli u blagdanskom tonu, navest ćemo jedan prigodan primjer iz kojeg će vam postati jasnije čemu služi navedena auto košara.

Zahvaljujući kompaktnoj strukturi, Palfinger auto košara prikladna je za uporabu u gradskim središtima gdje nema dovoljno prostora za pozicioniranje vozila. Dakle, idealna je za kićenje visokih borova na gradskim trgovima kao i za brzo i sigurno postavljanje blještavih lampica ili božićnih ukrasa na visini do 20 metara. Jednostavno pak rukovanje i ergonomski dizajn auto košare omogućit će realizaciju radnih zadataka bez greške.

Haulotte Compact 12 – čvrsta, izdržljiva i stabilna podizna platforma

Već smo u prethodnom članku pobrojali karakteristike Haulotte Compact 12 podizne platforme, stoga se nećemo ponavljati, već vas pozvati da zavirite u njega. Umjesto toga ćemo vam naglasiti da smo za našeg klijenta ovu škarastu platformu kompletno obnovili. Dakle, osim što smo sredili sve one stvari u kojima je škripila, garantiramo za nju sljedećih 6 mjeseci.

I to bi bilo to!

Imate li bilo kakvih pitanja vezanih uz nabavku novih ili rabljenih strojeva, servisiranje dotrajalih strojeva ili samo trebate savjet iz prve ruke, kontaktirajte nas putem maila info@visina.hr.

 

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: