mst-stroj-5

U ponudi testni MST strojevi koje možete isprobati prije same nabavke

Praksa mnogih potrošača, a tako i nas samih, jest da najprije isprobamo proizvode koje namjeravamo kupiti za naredno razdoblje u kojem ćemo ih koristiti.

Uzmimo za primjer kupnju odjeće i obuće za poslovni sastanak na kojem ćemo biti u ulozi glavnog govornika. Logično je da ćemo elegantno muško odijelo i cipele koje su nas osvojile na prvu prije kupnje najprije isprobati. Ipak se pred svim tim poslovnim partnerima ne želimo pojaviti u prekratkom ili preuskom odijelu i tijesnim cipelama, već želimo ostaviti dobar prvi dojam. Zato ćemo i tragati za onim komadima odjeće i obuće u kojima ćemo se osjećati ugodno te koji će nam pristajati kao sliveni.

Ista situacija je i kod kupnje strojeva s kojima ćete primjerice obavljati poslove u drvnoj industriji. Kako su naši MST strojevi najprikladniji za takvu vrstu posla, o njima će danas biti i riječ.

Zašto onda vrijedi isprobati i MST strojeve?

Dakako da će vas prije kupnje zanimati visina podizanja utovarne korpe jer ćete njome posjećene trupce tovariti na visoke transportne strojeve. Ili pak ćete se htjeti upoznati s funkcioniranjem cestovne signalizacije, klima uređaja, podesivošću servo upravljača i sjedala te još s mnogo toga kako bi kasnije znali rukovati s nabavljenim strojem.

Pitate se zašto vam o svemu ovome baš sada pišemo?

Zato što su nam stigla dva nova demo testna MST stroja koja ćete moći isprobati te nakon upoznavanja s njihovim funkcionalnostima lakše donijeti odluku o kupnji.

Koje to MST strojeve možete isprobati?

Konkretno, radi se o modelima MST 642 PLUS i MST 644 PLUS, odnosno kombinirkama s teleskopskom rukom i pogonom 4*4.

Kako smo u jednom od prethodnih članaka već pisali o karakteristikama MST strojeva, ponovit ćemo samo one najvažnije.

MST strojevi izuzetno su čvrsti i snažni što znači da prednja nosivost teleskopskih ruku iznosi 3.500 kg, a stražnja 750 kg. Budući da omogućavaju rad na skliskom i na neravnom terenu kao i u ekstremnim vremenskim uvjetima, izuzetno su pouzdani, sigurni i jednostavni za korištenje. Posjeduju snažan Perkins motor, Bosch Rexroth hidrauličnu pumpu, SRS system i ekonomični su kada je potrošnja goriva u pitanju.

Da ne duljimo više, dogovorite termin i uvjerite se u funkcionalnost i efikasnost MST strojeva na samom licu mjesta. Za bilo kakva pitanja stojimo vam na raspolaganju, stoga se ne ustručavajte kontaktirati nas na mail info@visina.hr ili na telefon 01 33 35 675.

 

 

Podijeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email