U ponudi testni MST strojevi koje možete isprobati prije same nabavke

mst-stroj-5

Praksa mnogih potrošača, a tako i nas samih, jest da najprije isprobamo proizvode koje namjeravamo kupiti za naredno razdoblje u kojem ćemo ih koristiti.

Uzmimo za primjer kupnju odjeće i obuće za poslovni sastanak na kojem ćemo biti u ulozi glavnog govornika. Logično je da ćemo elegantno muško odijelo i cipele koje su nas osvojile na prvu prije kupnje najprije isprobati. Ipak se pred svim tim poslovnim partnerima ne želimo pojaviti u prekratkom ili preuskom odijelu i tijesnim cipelama, već želimo ostaviti dobar prvi dojam. Zato ćemo i tragati za onim komadima odjeće i obuće u kojima ćemo se osjećati ugodno te koji će nam pristajati kao sliveni.

Ista situacija je i kod kupnje strojeva s kojima ćete primjerice obavljati poslove u drvnoj industriji. Kako su naši MST strojevi najprikladniji za takvu vrstu posla, o njima će danas biti i riječ.

Zašto onda vrijedi isprobati i MST strojeve?

Dakako da će vas prije kupnje zanimati visina podizanja utovarne korpe jer ćete njome posjećene trupce tovariti na visoke transportne strojeve. Ili pak ćete se htjeti upoznati s funkcioniranjem cestovne signalizacije, klima uređaja, podesivošću servo upravljača i sjedala te još s mnogo toga kako bi kasnije znali rukovati s nabavljenim strojem.

Pitate se zašto vam o svemu ovome baš sada pišemo?

Zato što su nam stigla dva nova demo testna MST stroja koja ćete moći isprobati te nakon upoznavanja s njihovim funkcionalnostima lakše donijeti odluku o kupnji.

Koje to MST strojeve možete isprobati?

Konkretno, radi se o modelima MST 642 PLUS i MST 644 PLUS, odnosno kombinirkama s teleskopskom rukom i pogonom 4*4.

Kako smo u jednom od prethodnih članaka već pisali o karakteristikama MST strojeva, ponovit ćemo samo one najvažnije.

MST strojevi izuzetno su čvrsti i snažni što znači da prednja nosivost teleskopskih ruku iznosi 3.500 kg, a stražnja 750 kg. Budući da omogućavaju rad na skliskom i na neravnom terenu kao i u ekstremnim vremenskim uvjetima, izuzetno su pouzdani, sigurni i jednostavni za korištenje. Posjeduju snažan Perkins motor, Bosch Rexroth hidrauličnu pumpu, SRS system i ekonomični su kada je potrošnja goriva u pitanju.

Da ne duljimo više, dogovorite termin i uvjerite se u funkcionalnost i efikasnost MST strojeva na samom licu mjesta. Za bilo kakva pitanja stojimo vam na raspolaganju, stoga se ne ustručavajte kontaktirati nas na mail info@visina.hr ili na telefon 01 33 35 675.

 

 

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: