Zavirite u svijet vrhunskih SANY bagera

SANY SY80U

Svatko tko je barem jednom u životu sudjelovao u građevinskim radovima zna koliko je važno imati udoban, praktičan i kvalitetan bager. Jednostavno, priroda ovog posla zahtijeva da nekoliko sati dnevno provodite u sjedećem položaju. Neudobno sjedalo uzrokovat će bolove u leđima i rukama, što će se sigurno odraziti na vaše raspoloženje. Sve zajedno će za posljedicu imati nekvalitetno odrađen posao.

A sada zamislite situaciju da bagerom upravljate iz udobnog sjedala. Svoje radne zadatke rješavat ćete s više volje, što će se pozitivno odraziti na cjelokupan posao i zadovoljstvo vaših klijenata. Osim udobnosti, važna je i praktičnost, zar ne? Što je bager fleksibilniji, to će i sam posao teći lakše i brže.

Srećom za vas, postoje bageri koji zadovoljavaju sve ove kriterije, a ujedno dolaze po pristupačnim cijenama. Riječ je o SANY bagerima, udobnim, praktičnim i kompaktnim bagerima s kojima će iskop, utovar, prijenos i podizanje tereta za vas biti prava sitnica.

U nastavku priče upoznajte se s različitim vrstama SANY bagera.

SANY mini bageri

Kako u nekoliko jednostavnih rečenica opisati SANY mini bagere? Pokušajmo ovako. SANY mini bageri su višenamjenski strojevi koje možete koristiti na bilo kojem gradilištu. Najnovija generacija SANY mini bagera karakteristična je po odličnom omjeru cijene i performansi.

SANY SY35U

Zahvaljujući vrhunskim hidrauličkim sustavima, SANY mini bageri sada su još snažniji, učinkovitiji i fleksibilniji. Ne zaboravimo spomenuti i izuzetnu udobnost, po kojoj su svi SANY bageri prepoznatljivi.

Postoji nekoliko modela SANY mini bagera, a njihov raspon težine kreće se od 1,6 do 5 tona.

SANY kompaktni bageri

Zahtijevaju li vaši radni zadaci maksimalnu fleksibilnost i performanse, tada razmislite o nabavci SANY kompaktnog bagera.

SANY SY80U

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu težine od 7,3 do 16 tona, idealni su pomagači na uskim mjestima gradilišta ili tamo gdje su u pitanju složeni zadaci. SANY kompaktni bageri karakteristični su po svojoj udobnosti i najnovijoj hidrauličnoj tehnologiji.

SANY bager na kotačima

Što se mobilnosti tiče, SANY bager na kotačima nema pramca, kako na gradilištu tako i na udaljenostima od jednog gradilišta do drugog. Zahvaljujući SANY bageru na kotačima, eliminirat ćete potrebu za dodatnim prijevoznim sredstvom što ujedno znači i manje vremena te osoblja potrebnog za obavljanje zadataka. Težina ovog vrhunskog bagera iznosi 15 tona.

SANY SY155W

SANY bageri gusjeničari

Želite li se dobro pripremiti za zemljane radove svih vrsta, to možete učiniti nabavite li SANY bager gusjeničar. Osim što je ovaj bager okretan, brz i precizan, SANY bager gusjeničar je i ekonomičan.

SANY SY80U

Naime, potrošnja energije ovog bagera znatno je smanjena u usporedbi s bagerima drugih proizvođača. Jedan od razloga je taj što sadrži najnovije hidrauličke sustave koji ga čine snažnim, učinkovitim i fleksibilnim. Treba li posebno spomenuti njegovu udobnost? Nadamo se da ne treba. SANY bageri gusjeničari također dolaze u nekoliko modela čiji se raspon težine kreće od 22 do 50 tona.

SANY bageri za rušenje

Unatoč pomnom planiranju, uvijek morate biti spremni na neočekivano, posebno kada je riječ o rušenju. Tada je dobro imati kvalitetan i fleksibilan alat. Zahvaljujući jedinstvenim performansama i udobnom sjedalu, sa SANY bagerom za rušenje svaki je zadatak izuzetno lagan.

SANY SY500 HRD

Želite li saznati više o SANY bagerima, slobodno nas kontaktirajte. Također nam se javite ako imate pitanja vezana za servisiranje i reparaciju rabljenih ili dotrajalih strojeva.

Rado ćemo vam pomoći i dati savjet iz prve ruke!

 

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: