Hitno tražite servis stroja? Nudimo Vam uslugu na visini!

visina dir servis bestovje

Znate onaj osjećaj kad nabavite limenog kućnog ljubimca i jedva čekate izvesti ga iz prodavaonice kako biste napravili tu prvu vožnju, pohvalili se svojim frendovima i možda zaradili koji potajni osmijeh ljepotice u prolazu?

Ako vas je jedan takav osjećaj zadnji put preplavio prije 10 i više godina, sada ste vjerojatno u fazi da istog limenog ljubimca vozite dignutih ramena i pognute glave, a istim se frendovima opravdavate kako ste dobili treće dijete pa ne možete još nabavljati novo vozilo.

OK, šalu na stranu, poanta je jasna – svakom limenom vozilu prije ili kasnije nešto “zaškripi”. Kod strojeva koje svakodnevno koristite u radu po 16 i više sati simptomi se javljaju češće i brže. Pritom ne mislimo samo na kamionske košare i teleskopske viličare koji su možda od svih strojeva najviše izloženi utjecaju vremenskih i gradilišnih uvjeta, već mislimo i na samohodne škaraste platforme, samohodne teleskopske škare, podizne platforme i druge.

Srećom, znamo da pravi limar može napraviti čuda od dotrajale limene ljubimice, a pravi mehaničar podmazati stroj u toj mjeri da sada imate osjećaj kako je bolji nego kada ste ga kupili.

Visina DIR d.o.o. – Jedini servis za sve strojeve

Dakle, ako ste se prepoznali u gornjoj priči, vrijeme je da vašem ljubimcu podarite jedan kvalitetan servis. Ipak vas nije iznevjerio svih ovih godina i vjerujemo da vam je postao toliko mili da ga ne želite zamijeniti olako.

Visina.hr ima jedini servis za sve strojeve pa ako vam je dotrajala auto košara, utovarivač vam “štuca”, vilice proizvode čudne zvukove ili jednostavno vidite da se vaš stroj u zadnje vrijeme muči sam sa sobom, savjetujemo vam trk do prvog servisa.

Također znamo da cijenite svoje radno vrijeme i često nemate vremena voziti vozilo na servis pa tamo čekati njegovu krvnu sliku. Zato naši vrijedni i stručni serviseri za vas manje i srednje popravke vrše na terenu. Naša „hitna pomoć“ za strojeve stacionirana je u Osijeku, Rijeci, Pazinu, Splitu i Zagrebu i izlazi na teren odmah po pozivu.

Utvrde li serviseri da je vašem stroju potrebna malo ozbiljnija liječnička pomoć, vaš stroj prebacit ćemo u našu radionicu i pobrinuti se za sve u najkraćem mogućem vremenu.

Ne vjerujete da je to moguće?
Dignite slušalicu i uvjerite se na licu mjesta.

Što reći, jednostavno volimo strojeve. I zato imamo uslugu na visini!

Kontaktirajte nas:
+385 1 33 35 675
servis@visina.hr

Više informacija o našoj ponudi strojeva možete dobiti na: